Skipass inclus!
Zinal - satul fermecător de la poalele masivului Kaiserkrone!

Mărginit de peisajul montan impresionat al Munţilor Kaiserkrone, destinaţia turistică Zinal este situată la ieşirea din Val d'Anniviers, în regiunea franţuzească a Wallis-ului. La o primă vedere nu se observă deosebita Maiensäss - păşune alpină cu cabane şi grajduri specifice care îi conferă un şarm deosebit. Turiştii găsesc aici nu numai refugii de primă clasă, dar şi restaurante şi baruri care invită la socializare şi relaxare după o zi petrecută pe pârtii. Aşezarea localităţii în inima munţilor face din Zinal un punct ideal pentru sporturile de iarnă. Schi, drumeţii, schi fond şi multe altele - oferta variantă este pe placul fiecărui sportiv dornic de un sejur în satul fermecător.

În Zinal merită să faceți un ocol la un bar confortabil. Barul de vinuri "Bar e Vox" și "Franky'z Pub" se pretează în mod special pentru acest lucru. În restaurantul "Le Besso", în special iubitorii de bere își merită banii, deoarece aici există o selecție mare de beri. Cei care vor să se grăbească direct de pe pârtii pe ringul de dans pot să se miște pe muzică live la "La Ferme" sau la barul "Chez Florioz" din satul vecin Grimentz. Drumețiile cu rachete de zăpadă sunt o alternativă sau o completare excelentă la schi. De la drumeții ușoare până la drumeții dificile - alegerea este largă. Un punct de atracție special este vizitarea ghețarului Zinal. Acesta are mai multe cavități naturale și, prin urmare, se poate intra în el. Cascadele înghețate din Val d'Anniviers sunt un alt spectacol natural impresionant - un adevărat paradis pentru alpiniștii pe gheață. "Cascade du Belvédère" este situată direct în Zinal și este iluminată și pe timp de noapte, astfel încât poate fi urcată și la o oră târzie. O altă distracție recomandată este patinajul pe patinoarul natural din Zinal. Intrarea este chiar gratuită, iar patinoarul este iluminat până la ora 21:00. Există, de asemenea, o discotecă de gheață ocazională.

Cu skipass-ul "Val d'Anniviers" aveţi acces la 195 km de pârtii şi 15 km de rute de schi, de toate gradele de dificultate. Un total de 46 de instalaţii pe cablu în trei domenii schiabile: Grimentz - Zinal, Vercorin şi Saint Luc - Chandolin (vezi regiune de schi) vă stau la dispoziţie, la altitudini între 1.340 şi 3.026 m. De la rute de schi până la posibilităţi de off-piste - toate vă aşteaptă aici! Muntele local "Grimentz – Zinal" are altitudini între 1.570 m şi 2.900 m. Abia în 2014 cele două domenii schiabile au fost unite prin telecabina de 3 km lungime (a treia ca lungime din Elveţia). De atunci, iubitorii de sporturi de iarnă au acces cu skipass-ul "Grimentz – Zinal" la 21 instalaţii pe cablu şi peste 100 km de pârtii foarte bine pregătite şi împărţite proporţional în funcţie de gradul de dificultate: 27 km de pârtii albastre, 43 km de pârtii roţii şi 30 km pârtii negre. În plus se adaugă şi cei 15 km de rute de schi şi zona superbă de freeride. Domeniul off-piste "Gardes de Bordon" este foarte potrivit pentru cei mai experimentaţi, care au chef să-şi facă de cap în incredibila zăpadă-pulbere ce se întinde pe nu mai puţin de 100 hectare! Peisajele albe şi coborârile abrupte, accesibile până la nivelul 3 de avalanşă fac experienţa şi mai palpitantă. Nici cei mici nu sunt uitaţi în domeniul schiabil "Grimentz – Zinal": o pârtie dedicată exclusiv copiilor, cu diverse obstacole şi staţii îi aşteaptă aici pentru primele mişcări pe schiuri.

Pasionații de schi fond nu vor lipsi din Val d'Anniviers: un total de 19 km de trasee marcate la 1.600-1.800 m promit secțiuni variate și peisaje de iarnă unice. De la Zinal, schiorii de schi fond pot porni direct pe 7 km de pârtii de skating și există chiar 12 km de pârtii clasice. La lăsarea întunericului, 1,5 km de trasee amenajate rămân deschise și iluminate până la ora 21:00.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Swisspeak Resort Zinal, Val d'Anniviers, Elvetia

Verifica tarife si disponibilitate